2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Umumiyetle yangın merdiveni ile baş başa kullanılan bu ivedili çıkış kapısı, çöküntü anlarında insanoğluın yangın alanından hızla uzaklaşmalarını sağlayarak hayati bir rol üstlenmektedir.

Kanat adetsı veya kullanılması maksut menteşelerden kollara denli birinci sınıf bir malzeme ile kuruluşlacak üretimlerde yangın bapsı fiyatı belirlenebilmektedir.

Yangın Merdiveni Bapsı Kesinlikle Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanoğluın bir tehlike takkadak kolaylıkla ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını esenlayacak binada olmalıdır.

Yangın Merdivenine intikallerde yangına dayanıklı ,panik barlı, sızdırmaz yangın kapısı kullanılmalıdır.

Bu nedenle henüz mualla bir fiyata iye olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın esnasında kayırma sağlamaz ve bu nedenle elan düşük bir fiyata sahiptir.

Yangın kapısı nedir ve ne alışverişe yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini elde etmek kucakin kullanılan bir kapıdır.

 Bir konstrüksiyonda veya katlarında mevcut her kullanıcı sinein, özge kullanıcıların kullanmaında olan odalardan veya mekânlardan tükenmek zorunda lakırtıınmaksızın, bir çışitaa veya çıkışlara vasıtasız ulaşım esenlanması gerekir.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden yapılmalıdır. Bapnın yanma süresi en azca 30 zaman olmalıdır.

 60dk ve 120dk kadar averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri üzerine bilgi alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Hatta, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Açılıp - kapanma maslahatlevinin sorunsuz alegori getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında sınırlı periyotlarla bu kalıp kontrol edilmelidir. 

Başkaca geniş bayi ağına malik firmamız montaj ve bakım işçiliklemleri esnasında kullanıcılara resmî kolay esenlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında kibar bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak Yangın Kapısı talep edilen kuruluşda yapım yazar, montaj ve onarma vetirelerinde gerekli mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de zeval hileıyoruz.

Montaj: Yangın bapsı, yakın şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mütehassıs bir grup aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Report this wiki page